Se Šemíkem do Senátu
I Vaše podpora může rozhodnout!

Roman Šemík, nezávislý kandidát s podporou Pirátů, hnutí SENÁTOR 21 a dalších demokratických stran 56 let, rodák z Vysokého Mýta s kořeny na Havlíčkobrodsku, žije a pracuje v Praze architekt IT bezpečnosti, rodopisec, občanský aktivista

Naši největší dárci jste vy, občané, nikoliv firmy. Proto si vážíme daru v jakékoliv výši. Podpora Pirátů je investice do budoucnosti Česka.

Jsem
Dar pošlu
Daruji
Jednotlivci si mohou souhrnný roční dar 1 000 Kč a vyšší odečíst od základu pro výpočet daně z příjmu. Pro firmy je minimální částka 2 000 Kč za rok.
Kontaktní údajeVyplněním tohoto formuláře uzavíráte darovací smlouvu s Pirátskou stranou. Smlouvu automaticky obdržíte na mail. Potvrzení o přijetí daru nutné pro uplatnění odečtu v daňovém přiznání obdržíte po konci kalendářního roku anebo obratem na Vaše vyžádání. Pokud darujete na konkrétní účel, uveďte jej prosím do vzkazu (např. dar na kampaň v Jihomoravském kraji).

Odesláním formuláře uzavírám s Pirátskou stranou darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Pirátské straně, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou dle zákona 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a hnutích součástí výroční finanční zprávy politické strany (částka, jméno, příjmení a datum narození nebo název a identifikační číslo právnické osoby).