Náš tým

Sámir Shanaáh

Koordinátor individuálního fundraisingu

samir.shanaah@pirati.cz

Sámir se narodil v Praze a nyní již několik let žije v Berouně. Vystudoval Globální podnikání a management a pokračuje ve studiu MBA v oboru Psychologie managementu. Od roku 2020 je Koordinátorem individuálního fundraisingu České pirátské strany a předseda místního sdružení v Berouně.

Nikola Štěpánková

nikola.stepankova@pirati.cz

Nikola pochází z Hradce Králové, v době studií na Karlově univerzitě pobývala v Praze. Ta však nedokončila a namísto titulu má zkušenosti s prací na Islandu, skvělého manžela a 2 děti. Pár let pracovala pro mobilního operátora, nyní je v nezisku Hurá na Výlet! jako koordinátor centra a internetové televize pro seniory. Baví ji nové výzvy, tanec a osobní rozvoj.

Hana Černošová

hana.cernosova@pirati.cz

Hanka pochází a stále žije na Jablonecku v Libereckém kraji. Vystudovala střední uměleckoprůmyslovou školu a poté na Technické univerzitě v Liberci obor Design skla a šperku. Po studiích se zabývala prací v hotelnictví, personalistice a nyní je krajskou koordinátorkou pirátské strany pro Liberecký kraj. Baví jí hudba, kreativní tvorba, nyní hlavně malba a tvůrčí činnosti s dcerkou.

Dagmar Vybíralová

dagmar.vybiralova@pirati.cz

Dagmar pochází z Olomouce, kde studovala Politologii - evropská studia, v rámci programu Sokrates také pobyla rok v Haagu. Poté žila chvíli ve Španělsku, nyní šťastně v Praze, kde to miluje. Věnuju se hlavně lektorování jógy. Baví ji plavání, chození po Praze, čtení, cizí jazyky dle jejích slov "ne že bych je nějak excelentně uměla, ale domluvím se španělsky a anglicky,  neobstojně německy, na pozvednutí angličtiny nyní intenzivně pracuju" a Piráti.

Aleš Krupa

Manažer projektu