ČESKO INSPIRATIVNÍ

běží od 31.8.2020

Nový projekt

ZMĚNA K LEPŠÍMU ZAČÍNÁ TAM, KDE JE KAŽDÝ Z NÁS DOMA.

Víte, jakou práci odvedli Piráti na radnicích?

A chcete, aby se to dozvěděli i ostatní? Podpořte naši první knihu. Jmenuje se Česko inspirativní a není o vzdušných zámcích, ale o tom, co jsme skutečně pomohli změnit k lepšímu. :)
Chcete inspirovat vedení svojí obce? Jednoduše vysvětlit tetě, kolegovi nebo rodičům, proč podporujete Piráty? Nebo potěšit sami sebe výsledky z desítek obcí a měst?
37 kapitol od životního prostředí přes stavebnictví po vzdělávání.

Objednejte si knihu Česko inspirativní!

Víte, jakou práci odvedli Piráti na radnicích?🏴 A chcete, aby se to dozvěděli i ostatní? Objednejte si naši první knihu na webu www.ceskoinspirativni.cz. Není o vzdušných zámcích, ale o tom, co jsme skutečně pomohli změnit k lepšímu. :) Změna začíná tam, kde je každý z nás doma. #ceskoinspirativni #pirati

Zveřejnil(a) Česká pirátská strana dne Úterý 1. září 2020

Objednejte si ji a podpořte nás v další práci!

Rozhovory, návody, inspirace.

Obalka_Cesko_inspirativni_TISKOVA_DATA_obalka-page-001.jpg

Z radnic je totiž možné uskutečnit celou řadu věcí: starat se o vodu, stromy a krajinu, podpořit učitele a zajistit tak dětem lepší vzdělávání nebo nám všem ušetřit hromadu peněz dobrým hospodařením.

V knize Česko inspirativní najdete příběhy lidí, kterým se tyto a další podobné věci povedly. Vyzpovídali jsme je a připravili jednoduché návody pro každého, kdo by si chtěl odnést recept i pro svoji obec. Tato knížka ukazuje i to, jak široká je paleta nápadů, které Piráti a jejich příznivci realizují. A že je možné řadu z nich zopakovat.

NA CO VYBÍRÁME

Na tisk. Kniha vychází v nákladu 4 000 kusů a my bychom rádi, aby se dostala i k vám. Její koupí podpoříte další práci Pirátů a třeba se vám s její pomoci podaří přesvědčit své přátele a známé, že vaše volba dává smysl.

ODMĚNY

Snímek obrazovky 2020-09-09 v 16.15.41.png

Ke každé odměně dostanete jako dárek samolepku z originálních ilustrací knihy!

Untitled collage.jpg

Vybráno 62 099 Kč z 220 000 Kč