Senátní kampaň Lukáše Wagenknechta
I Vaše podpora může rozhodnout!

Lukáš Wagenknecht, kandidát do Senátu za Piráty ve volebním obvodě 23 (Praha 8, Praha 18, Březiněves, Ďáblice, Dolní Chabry a Čakovice). Váš finanční dar půjde na kontaktní kampaň tak, aby z něj měli přínos občané mého volebního obvodu.

Jsem
Dar pošlu
Daruji
Jednotlivci si mohou souhrnný roční dar 1 000 Kč a vyšší odečíst od základu pro výpočet daně z příjmu. Pro firmy je minimální částka 2 000 Kč za rok.
Kontaktní údajeVyplněním tohoto formuláře uzavíráte darovací smlouvu s Pirátskou stranou. Smlouvu automaticky obdržíte na mail. Potvrzení o přijetí daru nutné pro uplatnění odečtu v daňovém přiznání obdržíte po konci kalendářního roku anebo obratem na Vaše vyžádání. Pokud darujete na konkrétní účel, uveďte jej prosím do vzkazu (např. dar na kampaň v Jihomoravském kraji).

Odesláním formuláře uzavírám s Pirátskou stranou darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Pirátské straně, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou dle zákona 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a hnutích součástí výroční finanční zprávy politické strany (částka, jméno, příjmení a datum narození nebo název a identifikační číslo právnické osoby).