Podpoř Piráty Jihočeského kraje

Lidskost - otevřenost - slušnost

Jsme skupina lidí, kteří nejsou lhostejní ke svému okolí. Chceme zlepšit svět soustavnou a trpělivou prací, po menších a větších krůčcích posouvat společnost kupředu k ekonomické prosperitě s ohledem na životní prostředí.

Důležitá je pro nás efektivní digitalizace, podpora lokálních podnikatelů a producentů, férové jednání a přístup ke každému člověku bez ohledu na jeho místo bydliště, sociální skupinu nebo cokoli dalšího, transparentnost a nikdy nekončící boj proti korupci či plýtvání veřejnými penězi.

Piráti Jihočeský.jpg

Naše úspěchy

Pracujeme na komunální úrovni a plníme program, ke kterému jsme se zavázali veřejnosti a voličům. Řada z nás pracuje také v expertních týmech a nejrůznějších komisích - snažíme se pomoci zlepšit svět kolem nás všemi způsoby, které jsou nám dostupné.

Pomohli jsme například zastavit neefektivní projekt bourání sportovní haly v Českých Budějovicích, navrhujeme řešení pro pomoc podnikatelům, živnostníkům a lokálním producentům potravin v celém kraji, zabýváme se územním plánováním a životním prostředím. V Soběslavi jsme se v době krize vrhli do šití roušek a nyní zde řešíme plánovanou výstavbu průmyslové zóny.

Co chceme zlepšit

Naším cílem je slušná a otevřená politika, na které se může podílet kdokoli. Jde o věci nás všech a společně máme šanci změnit budoucnost.

Politiku děláme pro vás, dělejte ji s námi.

Podpoř kraj

Typ příspěvku