Podpoř Piráty Jihočeského kraje

Lidskost - otevřenost - slušnost

Jsme skupina lidí, kteří nejsou lhostejní ke svému okolí. Chceme zlepšit svět soustavnou a trpělivou prací – krok za krokem posouvat společnost kupředu k ekonomické prosperitě, a to s ohledem na životní prostředí.

Důležitá je pro nás efektivní digitalizace, podpora lokálních podnikatelů a producentů, transparentnost, nikdy nekončící boj proti korupci či plýtvání veřejnými penězi, férové jednání a férový přístup ke každému člověku bez ohledu na jeho místo bydliště, sociální skupinu nebo cokoli dalšího.

Piráti Jihočeský.jpg

Co děláme

Jako zastupitelé pracujeme na komunální i krajské úrovni a plníme program, k němuž jsme se zavázali veřejnosti a voličům. Řada z nás pracuje také v expertních týmech, výborech a komisích, jiní pomáhají s organizací – všude se snažíme pomoci zlepšit svět kolem nás všemi způsoby, které jsou nám dostupné.

Co chceme zlepšit

Naším cílem je slušná a otevřená politika, na které se může podílet kdokoli. Navrhujeme řešení pro pomoc podnikatelům, živnostníkům a lokálním producentům potravin v celém kraji, zabýváme se územním plánováním, digitalizací, vzděláváním, infrastrukturou a životním prostředím. Jde přece o věci nás všech.

Politiku děláme pro vás, dělejte ji s námi.

Více informací o nás najdete na https://jihocesky.pirati.cz/

Podpoř kraj

Typ příspěvku