Za lepší střed Brna

Děkujeme vám za podporu naší kampaně "Brňáci si zaslouží lepší střed". S potěšením oznamujeme, že jsme díky vaší pomoci shromáždili 477 833 Kč. Tato částka nám umožnila efektivně sdílet naši vizi pro zlepšení života ve středu Brna s širokou veřejností.

Zaměřili jsme se na klíčové problémy, které střed Brna dlouhodobě ovlivňují – od nedostupnosti bydlení, přes nedostatek zeleně, až po bezpečnost ve veřejném prostoru. Našim cílem bylo nabídnout reálná řešení, která povedou k lepšímu a bezpečnějšímu prostředí pro všechny obyvatele.

Vaše finanční příspěvky nám pomohly osvětlit tyto problémy a představit naše návrhy na jejich řešení. Díky vaší podpoře jsme mohli provést důležité aktivity, jako jsou vytváření informačních materiálů, organizování setkání s občany a propagace našeho programu prostřednictvím různých mediálních kanálů.

Zároveň bychom chtěli poděkovat všem, kteří se aktivně zapojili do kampaně a přispěli svým časem, energií a nápady. Vaše úsilí a oddanost nám umožnila rozšířit naše poselství a dosáhnout mnoha lidí.

Přestože jsme narazili na několik výzev, vaše podpora nám ukázala, že společná snaha o zlepšení našeho města má smysl a je podporována mnoha Brňáky.

S úctou,

Tým kampaně "Brňáci si zaslouží lepší střed"