Směřování Olomouce k moderní budoucnosti

Dovolujeme si sdílet s vámi závěry naší kampaně Koalice ProOlomouc a Pirátů. S hrdostí oznamujeme, že díky vaší velkorysé podpoře jsme vybrali 665 460 Kč, což nám otevřelo dveře k prezentaci našeho programu a vizí pro město Olomouc.

Věříme, že moderní technologie a efektivní využívání dat jsou základními kameny pro rozvoj města, které respektuje potřeby svých obyvatel a je připravené čelit výzvám 21. století. I když se nám nepodařilo dosáhnout všech stanovených cílů, každý hlas a finanční příspěvek byl pro nás důležitým signálem, že cesta, kterou jsme si vytyčili, je tou správnou.

Chtěli bychom vyjádřit naše upřímné poděkování za každou formu podpory, kterou jste nám projevili. Vaše důvěra nám dává sílu pokračovat v našem úsilí a usilovat o to, aby byl Přerov městem, kde se dobře žije.

Tímto bychom rádi uzavřeli tuto kapitolu našich společných snah a zároveň přecházíme k dalším krokům, které nás povedou k realizaci našich plánů pro Olomouc – město, jež je nejen krásné svým historickým dědictvím, ale i svou moderní a udržitelnou vizí.

S vědomím, že společně můžeme Olomouc změnit k lepšímu, se těšíme na další společné projekty a iniciativy.

S úctou,

Tým Koalice ProOlomouc a Pirátů