Projekt Ženy Vysočiny

Závěrečná zpráva projektu: Ženy Vysočiny

S hrdostí oznamujeme úspěch naší iniciativy odkrývající historické souvislosti a přivádějící na světlo nové informace o 12 výrazných ženách spjatých s krajem Vysočina. Díky vaší podpoře jsme vybrali 35 550 Kč, což nám umožnilo tento důležitý projekt realizovat.

Cílem našeho snažení bylo přiblížit veřejnosti příběhy výjimečných žen naší historie a současnosti, které jsou často opomíjeny. Vaše příspěvky nám umožnily spolupracovat s talentovanými umělci a zpracovat grafické materiály, vytvořit webové stránky a objednat tiskové služby pro prezentaci těchto inspirujících příběhů.

Díky vaší podpoře jsme mohli vytvořit kolekci medailonků, kalendáře a velkoformátové plakáty, které zviditelnily úlohu žen ve společnosti a přispěly ke zvýšení povědomí o jejich významu.

Jako Piráti z Vysočiny jsme hrdí na to, že jsme se stali součástí této iniciativy. Tento projekt nejenže přináší významné ženské příběhy do centra pozornosti, ale také podporuje rovnost a uznání žen ve veřejném prostoru.

Děkujeme vám za vaši podporu a za to, že jste se rozhodli být součástí tohoto úsilí o změnu. Vaše zapojení přispělo nejen k realizaci tohoto projektu, ale také k prosazování rovnosti pohlaví a uznání významu žen v naší společnosti.

S úctou,

Tým Pirátů z Vysočiny