Osvěta rozhodně není zločin

Závěrečná zpráva: Osvěta rozhodně není zločin

S potěšením oznamujeme, že náš projekt "Osvěta rozhodně není zločin", zaměřený na podporu osvěty o konopí a na pomoc Robertu Veverkovi, byl úspěšný. Díky vaší podpoře jsme vybrali celkem 114 428 Kč.

Robert Veverka, editor dvouměsíčníku Legalizace, který se věnuje objektivnímu a všestrannému pohledu na konopí, byl odsouzen k zaplacení pokuty ve výši 250 tisíc korun za údajné podněcování ke zneužívání návykových látek. Naše sbírka měla za cíl poukázat na důležitost svobodného a objektivního informování o konopí.

Vaše příspěvky nám umožnily informovat veřejnost o tomto případu a o legalizaci konopí jako takového. Chceme pokračovat v práci na změně legislativy v oblasti konopí, směřovat k rozumné regulaci trhu a bojovat proti zbytečným přestupkovým a trestním řízením v této oblasti.

Jsme vděční za vaši štědrost a podporu. Vaše zapojení do tohoto projektu nám jasně ukazuje, že společnost si přeje změnu v přístupu k otázkám konopí a rozšíření legalizace v této oblasti.

S vaší pomocí můžeme nadále bořit předsudky a mýty, podporovat svobodnou osvětu a pracovat na vytváření spravedlivější a rozumnější společnosti.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na další kroky v našem společném boji za svobodu informací a legalizaci konopí.

S úctou,

Tým Pirátů za projekt "Osvěta rozhodně není zločin"