Odbornost a inovace jako cesta k prosperitě

Vážení příznivci,

dovolujeme si předložit závěrečnou zprávu kampaně Martina Kákony do Senátu v roce 2022. S vaší neocenitelnou podporou se nám podařilo vybrat 122 700 Kč, které byly použity na propagaci klíčových témat – moderních technologií a udržitelného rozvoje naší společnosti. Martin Kákona se v kampani zaměřil na význam vzdělávání, podpory inovací a ochrany zemědělské půdy, což jsou principy, které zůstávají relevantní a esenciální pro udržení kvality života v naší zemi.

I když křeslo senátora nebylo získáno, Martinova kampaň rozšířila povědomí o důležitosti vědeckého přístupu a technologického pokroku, který je nezbytný pro řešení současných i budoucích výzev. Tato kampaň také ukázala, že politika může být vedena na základech odbornosti a směřovat k vytvoření prosperující a udržitelné společnosti.

Chtěli bychom vyjádřit hlubokou vděčnost všem, kteří přispěli jak finančně, tak svým časem a energií. Vaše podpora je důkazem, že společná vize a odhodlání mohou vést k pozitivním změnám.

Děkujeme vám za vaši podporu a důvěru v naše hodnoty a vizi.

S úctou,

Tým senátní kampaně Martina Kákony