Menstruační kalíšky pro matky samoživitelky - Praha 3

Závěrečná zpráva: Menstruační kalíšky pro matky samoživitelky - Praha 3

S velkým uznáním oznamujeme, že naše sbírka na menstruační kalíšky pro matky samoživitelky v Praze 3 byla úspěšná. Díky vaší štědrosti jsme vybrali 10 950 Kč, což nám umožnilo poskytnout pomoc těm, kteří ji nejvíce potřebují.

Tato sbírka byla důležitým krokem k řešení problematiky menstruační chudoby, která je často přehlížena státem i společností. Přestože je menstruační chudoba klíčovým problémem, který ovlivňuje kvalitu života mnoha žen a dívek, často zůstává na okraji veřejného zájmu.

Menstruační kalíšky představují pro mnoho samoživitelek finančně nedostupnou počáteční investici. Naše sbírka jim nabídla ekologické, udržitelné a dlouhodobé řešení menstruační hygieny, snížila potřebu pravidelných nákupů a pomohla ulehčit finanční zátěž spojenou s menstruací.

Místní sdružení Pirátů Praha 3 se s touto iniciativou postavilo na čelo boje proti menstruační chudobě. Tato kampaň ukázala, že i malým gestem můžeme mít velký dopad na životy lidí v našem okolí. Naším cílem bylo nejen poskytnout praktickou pomoc, ale také zvýšit povědomí o tématu, které je příliš často opomíjeno.

Děkujeme všem, kdo přispěli a podpořili tuto kampaň. Vaše štědrost a empatie jsou důkazem toho, že i v situaci, kde stát a společnost zůstávají stranou, dokážeme společně vyřešit důležité problémy.

Přestože naše sbírka nyní končí, naše práce a odhodlání bojovat za sociálně spravedlivější společnost pokračují. Společně můžeme vytvořit svět, kde bude každý mít přístup k základním potřebám a kde bude důstojnost a respekt k jednotlivci na prvním místě.

S úctou,

Tým Pirátů Místního sdružení Praha 3