Martin Karim do Senátu

Závěrečná zpráva kampaně Martina Karima do Senátu

S přiblížením voleb jsme se my, Piráti, společně s Martinem Karimem, právníkem a občanem Trnové, vydali na cestu za změnou, kterou si naše společnost zaslouží. Cílem Martina Karima bylo dosáhnout senátorského křesla ve volebním obvodě Beroun a věnovat se sociální problematice, zejména důchodové reformě, aby senioři, kteří celý život poctivě pracovali, nebyli ohroženi chudobou. Celkem se na jeho kampaň vybralo 115 756 Kč.

I když Martin Karim křeslo senátora nezískal, jeho kampaň rozvířila diskuzi o klíčových sociálních tématech a přinesla nové pohledy na důchodovou politiku, která ovlivňuje životy mnoha našich seniorů. Jeho závazek vůči sociální spravedlnosti a transparentní politice rezonuje dál v komunitě a inspiruje ke kontinuálnímu úsilí o lepší zítřky.

Jsme vděční za každý příspěvek, který nám pomohl posunout tuto kampaň dopředu. Každá koruna, každý hlas, a každý moment podpory nám dával sílu pokračovat v našem úsilí přinést do české politiky poctivou a odbornou práci.

Děkujeme všem, kdo přispěli, sdíleli naši vizi a věřili v možnost lepší budoucnosti pro naše seniory a společnost jako celek. Vaše podpora byla a stále je neocenitelná.

S úctou,

Tým Pirátů podporující kampaň “Martina Karima do Senátu