Podpoř pražské Piráty

Hlavní město a největší “pirátská bašta”

V Praze měli Piráti první zastupitele na Magistrátu ještě v dobách, kdy nebyli druhou nejsilnější stranou v republice. Nyní máme pirátského primátora, kterému přezdíváme “Pirátor”, počet zastupitelů na Magistrátu se zvýšil, naši kolegové pracují v dozorčích radách a působí na městských částech Prahy ať už v koalicích, nebo v opozici. Všude je za námi vidět spousta práce na různých projektech, v každodenní úřednické rutině i v naplňování našeho programu. Dalo by se říct, že Praha pod kormidlem Pirátů jen kvete, ale samozřejmě takto jednoduché to není.

Je nás tady na 240 členů. Většina z těchto lidí je exponována v politických funkcích a snaží se věnovat tomu, co je pro Piráty zásadní - změně, která má budoucnost.

Praha.jpg

Politiku vnímáme jako službu veřejnosti a i proto jsme stranou otevřenou, aby se mohl zapojit kdokoliv, koho jsme svou prací oslovili. Může to být formou dobrovolnické pomoci, na které byla Pirátská strana vždy primárně postavena a která je stále naší největší devízou. Pomoc může být i odborná - naše týmy se věnují všem oblastem lidského žití a zapojit se do nich může každý, kdo má pocit, že má co nabídnout. V neposlední řadě je důležitá pomoc finanční, protože spoustu projektů bychom bez participace občanů a příznivců zvládali jen těžko. Ať už ve financích, tak i v tom ostatním, co děláme, jsme transparentní - i to je jedna z ukázek jak naplňujeme náš volební program. O tom, co činíme, si vždy můžete přečíst na našich online platformách a vždy jsme otevřeni poslechnout si i vaše názory a přijmout vaši pomoc.

I vy máte šanci změnit budoucnost.

Podpoř kraj

Typ příspěvku