Podpoř pražské Piráty

Praha je hlavní baštou Pirátské strany a vlajkovou lodí pirátského vedení

Výsledek v letošních parlamentních volbách vnímáme jako výzvu. Ceníme si dlouhodobé podpory, kterou v hlavním městě máme. Volební výsledek však nebyl přetaven do většího počtu mandátů, což nás staví do velmi komplikované situace. Je pro nás finančně náročné udržet nákladný chod našich analytických a resortních týmu. Ty jsou a vždy byly páteří pirátského úspěchu – politiky založené na datech a sdílení zkušeností.

Pojďte takovou politiku podpořit! Finanční příspěvek určený na zajištění chodu našich expertních týmů nám pomůže dál zlepšovat život Pražanů i občanů po celé republice. Nejlepší je pro nás dlouhodobá a pravidelná podpora, díky které můžeme systematicky a dlouhodobě plánovat. Zároveň je taková podpora pro nás potvrzením, že si našeho úsilí ceníte a vidíte jasné výsledky.

Občas slýcháme, že volby pro Piráty skončily katastrofou. Nám naopak chodí zprávy vyjadřující podporu od lidí, kteří si naši stranu vybrali, byť nevyužili možnosti kroužkovat kohokoliv z kandidátů. Tyto zprávy nás utvrzují v tom, že převážná část z 830 tisíc hlasů pro naši koalici patřila právě Pirátům. To je pro nás závazkem a zároveň důkazem, že o jiný přístup k politice je zájem a my v něm  proto budeme nadále pokračovat. Nechceme naše voliče v hlavním městě zklamat.

Rádi bychom v příštích volbách obhájili velmi silný mandát Pražanů a chtěli bychom pokračovat ve vedení hlavního města. Pomozte nám s tím!

Podpoř kraj

Typ příspěvku