ZMĚNA SE BLÍŽÍ - SPOLEČNĚ TO DOKÁŽEME

běží od 11.1.2021

Podpořte změnu. Společně to dokážeme!

V blížících se sněmovních volbách hodláme bok po boku se Starosty a nezávislými uspět a dosáhnout nejvyšší mety - být jejich vítězem, abychom mohli prosazovat náš společný program a pomoci naší zemi.

Nacházíme se v těžkých časech. V časech ekonomického propadu, v časech, kdy řada lidí a firem padá na dno. Jsme ale přesvědčeni, že společně se STAN pomůžeme vyvést Českou republiku z krize a začneme psát její novou lepší kapitolu.

Ve spojení se STAN vidíme velkou naději pro naši zemi. Chceme společně nabídnout férový, moderní a bezpečný stát 21. století, stát stojící na ekonomice s přidanou hodnotou, který již nebude montovnou, nýbrž mozkovnou. Stát, který nenechá lidi padnout na dno, ale zároveň nebude přespříliš zasahovat do jejich života, pokud si to lidé nebudou sami přát.

Ivan Bartoš

135523811_429568321707355_5493918584168092739_n.jpg

Chceme umožnit veřejnosti podílet se na veřejném dění nejen svým hlasem ve volbách, ale i finanční podporou, která nám umožní věnovat se systematicky a dlouhodobě zásadním změnám v naší společnosti.

Zatím vybráno 4 000 Kč