Přerov potřebuje změnu!

běží od 22.5.2022

Přerov potřebuje změnu! Nové bydlení, vyřešené parkování a bezpečné ulice. Živé centrum města a stromy, které se sází – nikoliv kácí. Aby se to podařilo, musí se změnit vedení města a přístup k jeho řízení. My máme odvahu změnit Přerov a dát to tady konečně dokupy!

Víme, že Přerov potřebuje změnu a my jsme ta změna. Přinášíme nové moderní myšlenky pro řešení aktuálních problémů našeho města. Dáme Přerovu potřebnou péči a budeme jej řídit s čistým štítem. To znamená, že se ty změny doopravdy stanou a nebude z toho jenom malá nebo velká domů.

Naše město se vede bez vize, bez strategie, a hlavně bez srdce. Jsme Přerováci a vnímáme problémy, které všechny skutečně trápí. Je to nedořešená dopravní situace, nedostatek bytů pro rodiny a vylidněné centrum města. Chybí zde kvalitnější pracovní příležitosti a rozmanitější kulturní vyžití. Přerov se vylidňuje a stárne.

A k tomu se tady mnoho obyvatel necítí ani bezpečně.

Máme odvahu začít konečně stavět byty pro všechny generace. Strojař stojí už skoro 10 let bez využití. Naši občané však potřebují mít kde bydlet. Jak je to dlouho, kdy se v Přerově alespoň trochu víc stavělo? My jsme to přišli změnit. Po vzoru jiných měst chceme v Přerově zahájit výstavbu nové obytné čtvrti a zastropovat ceny nájemného, aby si bydlení mohla dovolit i mladá rodina.

Nezavíráme oči před existujícími problémy. Uděláme proto z Přerova domov, kde se všichni cítí bezpečně, chtějí tady žít a vychovávat své děti.

Nejvíce nám pomůžete tak, pokud nás podpoříte.

Děkujeme!

Vybráno 20 700 Kč z 100 000 Kč