Podpořte kampaň Martina Kákony do Senátu

běží od 14.5.2022

Jmenuji se Martin Kákona a jsem vědec. V současné době pracuji v Ústavu jaderné fyziky AV ČR, kde konstruuji detektory kosmického záření a zabývám se studiem vysokoenergetických jevů v atmosféře včetně bouřek.

MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO ZVLÁDNUTÍ KLIMATICKÉ ZMĚNY A NAŠI PROSPERUJÍCÍ BUDOUCNOST

Mým cílem je prosperující společnost, kde mají všichni podmínky pro vlastní vzdělávání a osobní rozvoj. Jsem přesvědčen o tom, že zajištění kvalitních podmínek spočívá v použití moderních technologií a využití potenciálu naší země, který je obrovský. Musíme navázat na naše tradice v technologiích. Nesmíme si nechat vzít zemědělskou půdu developery. Naši lidé se nemají zaměstnávat v montovnách, ale mají zakládat vlastní technologické firmy. Je třeba dát příležitosti mladé generaci a zajistit jim tak budoucí prosperitu.

Jsem duší Pirát. Věřím, že politika se dá dělat slušně a má smysl – sám se v ní angažuji proto, že službu kraji vnímám jako svou občanskou povinnost. Jsem přesvědčen o tom, že o demokracii se musíme neustále starat a toto své úsilí nikdy nevzdám.

Pokud to cítíte stejně, podpořte mou kampaň. Můžu být váš demokratický a liberální hlas v Senátu.

Děkuji.

Martin Kákona - kandidát do senátu v Táborském obvodě

Transparentní účty:

2100048174/2010 - Piráti - účet určený pro příjem všech darů

2802106762/2010 - Piráti - volební účet pro výdaje na volby do senátu 2022

Kampaň senátní volby Tábor - Martin Kákona (finanční přehled v pirátském systému)

Zatím vybráno 92 200 Kč