Marta do Senátu!

běží od 10.5.2022

Jmenuji se Marta Martinová a jsem ředitelkou obecně prospěšné společnosti, která téměř dvacet let působí v kultuře. Zároveň jsem na Nymbursku, kde žiju takřka od narození, lokální koordinátorkou celostátního projektu Živá krajina. Naším posláním je napravit stav české krajiny, která si dnes už moc neumí poradit ani se suchem, ani s přívalovými povodněmi.

Ve všech profesích, jimiž jsem za život prošla, jsem se potýkala s dopady politických rozhodnutí, která šla často spíš na ruku mocným, než aby umožňovala důstojnější život obyčejným lidem. To chci změnit, a proto kandiduji do Senátu za obvod 37 Jičín.

Všichni si zasloužíme žít ve zdravé krajině, která nás zároveň uživí, a mzdu, z níž po zaplacení životních nákladů i něco ušetříme.

Udělám vše proto, abychom mohli žít v sebevědomém a kulturním Česku, v zemi, která nám poskytuje užitek i radost a kterou se nebudeme stydět předat dalším generacím.

Neobejdu se ale bez vaší podpory. Věřím, že v politice by měli mít zástupce i obyčejní lidé, nejen ti, kteří mají dost peněz na to si kampaň zaplatit ze svého. Je kampaň tak nutná? Nejde se bez ní obejít. Můj obvod sahá od Labe až po Krkonoše. Pokud se mají občanky a občané po celém mém senátním obvodu seznámit s tím, co chci v našem regionu změnit k lepšímu, potřebuji je oslovit: vytisknout volební noviny, letáčky s programem, spustit webové stránky, nechat se nafotit. A především osobně navštívit ty stovky obcí, které běžného politika nikdy nezajímaly.

Pokud mne ale můžete podpořit třeba nefinanční formou, i ji uvítám! A neváhejte se mi ozvat, pokud s něčím mohu pomoci já vám, děkuji za Vaši podporu!

Marta Martinová, kandidátka do Senátu v obvodu 37 Jičín.

martamartinova.cz

Moje priority:

Důstojná mzda

Mzda, z níž jde důstojně žít, ne přežívat. Být zaměstnán na plný úvazek,

a přesto nemít na základní potřeby, je nepřijatelné.

Pečující instituce

Chci pečující instituce, které kvalitně pomáhají všem, kdo to potřebují. Mají sdílené standardy kvality a jejich personál je řádně zaplacen.

Energetická soběstačnost

Energetická soběstačnost – naše obce musí být nezávislé na plynu a uhlí dováženém bůhví odkud.

Zdravá krajina

Potřebujeme zdravou krajinu – která nás uživí, v níž je radost být a která si poradí

i s klimatickou změnou.

Participující společnost

Chci žít ve společnosti, kde se lidé nebojí podílet na politických rozhodnutích a jejich zkušenost má na realitu skutečný dopad.

Zatím vybráno 51 500 Kč