Jsme Piráti! Držíme směr při vedení našeho hlavního města

běží od 30.5.2022

Máme odvahu dělat věci správně! Podařilo se nám naše krásné město nasměrovat ke změnám a chceme v nich pokračovat.

277790490_1016642312278770_8506118994034014973_n

Letošní volby budou o vizích v oblasti bydlení, dopravy a zajištění energetické soběstačnosti Prahy.  Jak jsem říkal už před minulými volbami, přeju si, aby naše děti mohly i v budoucnu zůstat bydlet v Praze a nemusely se odstěhovat za dostupným bydlením třeba do Vídně.

V tomto volebním období jsme připravili hned několik pozemků pro budoucí masivní výstavbu městských bytů. Pro zvýšení energetické soběstačnosti města jsme už loni schválili ambiciózní klimatický plán a nyní se mohou Pražané připojit do projektu solární elektrárny na střechách jejich domů na webu pripojdum.cz. Město postaví také stanici pro výrobu bioplynu z odpadu nebo bude využívat zbytkové teplo z čistírny odpadních vod. Klíčem ke smysluplnému řešení dopravy je pak pokračování v masivních investicích do infrastruktury a využívání chytrých technologií a reálných dat pro řízení města místo populistických výkřiků. Zapomenout nesmíme ani  na rozvoj sídlišť a musíme také dohlížet na to, aby se z centra znovu nestal turistický lunapark.

A proto vás chci s pokorou požádat o Vaši podporu. Pokud Vám dává smysl směr, kterým se Praha v posledních letech ubírá, podpořte naší kampaň finanční částkou podle svých možností.

Děkuji za podporu!

Zdeněk Hřib, Váš pražský PIRÁTOR