Brňáci si zaslouží LEPŠÍ STŘED!

běží od 24.7.2022

Navzdory tomu, že obvykle hrajeme v odlišných politických dresech, jsme se teď spojili a kopeme za jeden tým. Nedostupné bydlení, ulice plné bariér a kácení zeleně jsou problémy, se kterými se naše městská část potýká. Předražené veřejné zakázky a šmelení s městskými byty situaci jen zhoršují. Lidé si zaslouží dostupné bydlení, bezpečný veřejný prostor a transparentní radnici. Spojili jsme se, protože si lidé zaslouží lepší střed,” říká lídryně společné kandidátky Monika Lukášová Spilková.

Priority společné koalice jsou:

• dostupné bydlení
  • více zeleně
  • bezpečné ulice
  • kvalitní veřejný prostor
  • udržitelná doprava
  • transparentní radnice
  • cílené investice
  • kvalitní vzdělávání

Jsou to všechno velké výzvy, které před námi stojí. Víme však, že to sami nedokážeme. Proto vás prosíme o podporu naší kampaně. 🙏

Je jedno, jestli nám přispěte 100, 200 nebo 10 000 korun. Garantujeme vám, že vaše peníze nebudou použity na kávičky, obídky nebo diamantové náhrdelníky.

Právě naopak! Každý příspěvek nám pomůže v snaze o lepší střed, který si Brňáci zaslouží. Všechny výdaje si pak budete moct zkontrolovat na naší transparentní stránce.

Více informací o společné kandidátce, programu, ale i jednotlivých kandidátech naleznete na našich webových stránkach www.lepsistred.cz 🔗

Prosím podpořte nás v boji o lepší střed! 💪

Děkujeme 🖤

Zatím vybráno 379 500 Kč