PODPOŘ NAŠI NEZÁVISLOST

Piráti, pirátky, příznivci, voliči a podporovatelé!

Navzdory celkovému vítězství demokratických stran jsme jako samostatná politická strana utrpěli porážku, o to větší, že byla nečekaná. Pirátské loďstvo je do značné míry v troskách. Ale pořád máme své přístavy, v krajích, ve městech i obcích, v senátu. Nevzdáváme se a naopak bereme tuto situaci jako výzvu. Výzvu k vlastní sebereflexi a přehodnocení našich nedávných kroků. Výzvu k tomu, abychom začali dělat věci lépe a s větším rozmyslem.

Piráti vznikli z ničeho a navzdory všem nepřátelům. Trvalo to více jak deset let, ale dokázali jsme, že můžeme fungovat maximálně demokraticky a přitom být významnou politickou silou. Po tvrdě zaplacené zkušenosti můžeme být silnější, když ji správně uchopíme a zhodnotíme.

Nyní Vás potřebujeme více než kdy předtím!

Chceme umožnit veřejnosti podílet se na veřejném dění nejen svým hlasem ve volbách, ale i finanční podporou, která nám umožní věnovat se systematicky a dlouhodobě zásadním změnám v naší společnosti.

Díky Vašim finančním darům můžeme jako strana růst, rozvíjet se a podpořit studie a analýzy, které přinášejí řešení podložená nezávislými daty. Díky Vaší podpoře můžeme zocelit naše základy, abychom na nich mohli dál stavět a být co nejvíc finančně nezávislí. Každý jeden dar využijeme co nejlépe v práci za lepší budoucnost.

Děkujeme Vám!

Více informací k pirátskému programu

Více informací o naší práci

Podpoř piráty