Knížka na prázdniny

KAMPAŇ JIŽ SKONČILA!

Děkujeme všem za vaše dary! Vybrali jsme 42 000 Kč! Ještě dnes, tzn. 20. června pojedeme do Vějíře a předáme manželům Čížkovým peníze od vás i našich poslanců.

Vaši Piráti

____

Ne každé dítě má to štěstí, že má řádný přístup ke vzdělání. Naštěstí existují organizace jako je Vějíř, které tyto děti připravují na to, aby mohly řádně chodit do školy. Pomozte nám těmto dětem sehnat prima knížky na prázdniny. Vzdělání je řešení! Kampaň poběží do úterý 19. 6. 2018. Každá koruna se počítá! :)

Již vybráno 49600 Kč z cílových 50000 Kč.

Spojili jsme se s organizací Vějíř, která připravuje sociálně znevýhodněné děti na řádnou školní docházku, a rozhodli jsme se, že jejich dětem společně s vámi pořídíme knížky na prázdniny. Pojďte do toho s námi!

Vybíráme 50 000,-, ale počítá se každá koruna. Po ukončení kampaně budou peníze předány manželům Čížkovým, kteří Vějíř provozují. Peníze nad rámec cílové částky Vějíř použije na nákup dalších pedagogických pomůcek. Předem vám děkujeme za dary i sdílení.

Pohyb na transparentním účtu můžete sledovat zde:
pro dary převodem➲ náš účet u Fio banky
pro dary kartou➲ náš účet u České spořitelny

Upozorňujeme, že s platbou kartou jsou spojeny poplatky, které od výsledného daru pro Vějíř odečteme.

Jsem
Dar pošlu
Daruji
Jednotlivci si mohou souhrnný roční dar 1 000 Kč a vyšší odečíst od základu pro výpočet daně z příjmu. Pro firmy je minimální částka 2 000 Kč za rok.
Kontaktní údajeVyplněním tohoto formuláře uzavíráte darovací smlouvu s Pirátskou stranou. Smlouvu automaticky obdržíte na mail. Potvrzení o přijetí daru nutné pro uplatnění odečtu v daňovém přiznání obdržíte po konci kalendářního roku anebo obratem na Vaše vyžádání. Pokud darujete na konkrétní účel, uveďte jej prosím do vzkazu (např. dar na kampaň v Jihomoravském kraji).

Odesláním formuláře uzavírám s Pirátskou stranou darovací smlouvu a uděluji jí souhlas ke zpracování osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů za účelem zpracování a přiznání daru a zasílání informací o Pirátské straně, a to i elektronickými prostředky. Mnou uvedená data budou dle zákona 424/1991 Sb. o sdružování v politických stranách a hnutích součástí výroční finanční zprávy politické strany (částka, jméno, příjmení a datum narození nebo název a identifikační číslo právnické osoby).